Jos Verheijden Fobie Coach

Angststoornis

Zo voorkom je dat een angststoornis je hele leven beheerst.

Je hebt eigenlijk alles wat je wilt. Je bent betrokken, perfectionistisch en sterk. Je wilt vrij zijn om te doen wat je wilt. Gewoon lekker leven.


Maar een hardnekkige angststoornis (zoals hypochondrie, emetofobie, smetvrees) remt je iedere keer af. Het beheerst je hele leven en het is nu tijd voor een effectieve oplossing.

Je angststoornis wordt heftiger

Je angststoornis houdt je tegen om dingen te ondernemen. Jezelf te laten zien. Werkelijk tot bloei te komen en leuke plannen te maken. Je leeft continu met de rem er op. Je moet jezelf pushen en moed inspreken. Je doet ongelooflijk je best en toch blijft die angststoornis je tegenwerken.

Je kunt niet doen wat je wilt  

Het is logisch dat je jouw angststoornis wilt negeren. Je wilt het niet zien. Maar daarmee maak je hem juist sterker. Je gaat steeds vaker bedenken hoe je situaties 'zonder kleerscheuren' kunt overleven. Maar hoe meer je er mee bezig bent, hoe heftiger het wordt. Het beheerst je leven.

Met je angststoornis leren leven  of doen wat wél werkt?

Natuurlijk is het niet makkelijk om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Maar hoe ver wil je nog afzakken voordat je de stap neemt?


Ik weet uit eigen ervaring, dat hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om ervan af te komen.

 

Ik heb me als professionele senior coach volledig gespecialiseerd in de effectieve aanpak van complexe angststoornissen en burn-out.


Je herkent mijn jarenlange ervaring als professionele senior coach terug in alle facetten van mijn training en coaching.

 

Jos Verheijden Fobie Coach

Van overleven naar leven.

Je bent directeur, zelfstandige of professional met veel verantwoordelijkheid. Je wilt  lekker werken en leven, maar je merkt dat je steeds meer weerstand ervaart van je angststoornis. Je moet constant tegen jezelf vechten. Dat kost energie en het gaat ten koste van jezelf, je werk en je geluk.


Je angststoornis remt je af in werken en leven.


Je kunt niet doen wat je wilt. Het is nu tijd om in te grijpen, maar dan wel professioneel, veilig en vertrouwd. Je komt beter in je vel te zitten. Je gaat  jezelf ontplooien en jezelf volledig vrij voelen.

Ik help je met het loslaten van je angststoornis.

Een angststoornis (hypochondrie, emetofobie, anorexia, pleinvrees, verlatingsangst, bindingsangst, ptss) ontstaat in je jeugd of door traumatische ervaringen.


Het komt voort uit: Vervelende gebeurtenissen, pesten, matig zelfbeeld, lage eigenwaarde, lage assertiviteit,  onzekerheid of een moeilijke jeugd.

 

Ik kan me voorstellen dat je bang bent dat je hier nooit meer van af komt. Maar dat is niet nodig, want we gaan het samen veilig en verantwoord aanpakken.


Je gaat je persoonlijkheid ontwikkelen en je pakt zowel de oorzaak als de angst voor de angst aan. Je wordt zelfverzekerder en assertiever.

 

Jos Verheijden Fobie Coach

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Zo pakken we het aan

In Coaching en Training werk je heel gericht aan de oorzaak en het herstel van je angsten. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. 

Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past. 


Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. 

Afhankelijk van je behoefte combineer je jouw training met individuele fobie coaching. 


Training-Coaching 3.0

Het rendement van training en coaching wordt enorm verhoogd als je een combinatie maakt van professionele cursussen, live oefensessies en individuele fobie coaching. 

De live groep sessies in de Lead2Flow Academy zijn op vaste tijden. De cursussen volg je als je tijd, energie en zin hebt. De individuele personal coaching plan je in overleg met mij in. 


Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:
Ik verzorg alle coaching en training zélf!

Wil je samen met anderen in een groepstraining aan jezelf werken?

Met mijn persoonlijke aanpak herstel je definitief van je angststoornis en word je assertief en vrij. Je leert hoe je met positieve energie alle uitdagingen ontspannen aanpakt en in flow komt.

Klik hieronder en lees meer over: 

Wil je zelfstandig in je eigen tijd en tempo je angsten loslaten?

Met mijn professionele online cursus pak je de oorzaak van je angststoornis aan en leer je methoden om je angst definitief los te laten. Je leert hoe je alles moeiteloos voor elkaar krijgt. 

Klik hieronder en lees meer over:

Wil je via individuele coaching  veilig en snel resultaat bereiken?

Met mijn Personal Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren. Je pakt de oorzaak van je angsten aan en je neemt de controle terug. 

Klik hieronder en lees meer over: 

arrow_drop_up arrow_drop_down