Fobie Spreekuur (Personal Coaching)

Tijdens het Fobie Spreekuur (Personal Coaching) werk je één-op-één met je professionele Coach aan je sociale fobie, angststoornis, trauma of burnout. Veilig en vertrouwd.

Individuele sessies zijn de beste keuze als je angsten extreem heftig of complex zijn.
Als er diverse thema's spelen, psychische klachten zijn, je onder behandeling bent (geweest) van een psycholoog of niet lekker in je vel zit, zullen we altijd starten met individuele sessies.
Veiligheid, diepgaande inzichten en geborgenheid zijn dan gegarandeerd.

Sociale fobieën

Samengestelde fobieën, sociale fobieën en trauma's zijn angsten die ooit ontstaan zijn na heftige situaties in je leven. We moeten dan ook aan de oorzaak van de angsten werken. Dit is hoogst gespecialiseerd werk en mag alleen begeleid worden door onze gespecialiseerde Coach.

Combinatie met training

Nadat we de heftige lading ervan af gehaald hebben, ga je over het algemeen verder in een groepstraining (Persoonlijke Kracht of Persoonlijk Leiderschap) of online training (Persoonlijke Kracht Online) om alle onderliggende patronen grondig aan te pakken. Je komt weer helemaal in je kracht.

Integer, veilig en vertrouwd

Ook bij gevoelige onderwerpen of als je weet dat er meer aan de hand is, kies je voor individuele sessies. Als professionele organisatie staan we met onze kwaliteitssystemen garant voor de hoogste mate van integriteit, veiligheid en vertrouwen. Je bent bij ons in goede handen.

Anoniem

De sessies duren twee uur en je werkt altijd met de zeer ervaren Coach in Nuenen (bij Eindhoven). Je komt anoniem binnen en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
We werken op een heel ontspannen en prettige manier. Je bent snel van je fobie af.

Verheijden Consult

Fobiespreekuur is een merknaam van Verheijden Consult.
Ik heb fobiespreekuur.nl opgezet om je heel gericht te kunnen informeren over mijn aanpak van fobieën en angsten. Echter om practische redenen heb ik besloten om het inschrijven voor een training en/of coaching te centraliseren op mijn hoofdwebsite verheijdenconsult.nl.

Klik hier om naar VerheijdenConsult te gaan voor alle gegevens over Personal Coaching