Jouw Personal Coach

Jos Verheijden is als professionele gecertificeerde NLP Coach gespecialiseerd in de snelle en definitieve aanpak van sociale angsten en complexe fobieën.

In zijn dagelijks werk begeleidt hij mensen die van belemmeringen af willen (sociale fobieën en burnout) en mensen die een groeistap willen maken in persoonlijk leiderschap, persoonlijke kracht en assertiviteit.

De kern van zijn werk is mensen leren 'effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen'. Het gaat er immers niet om wat je meemaakt, maar hoe je er mee omgaat.
Zijn missie is om mensen te 'inspireren om te Werken en Leven in Vrijheid en Overvloed'.
Het is zijn persoonlijke kracht om 'hele complexe zaken heel eenvoudig te maken'.

Veilig en vertrouwd

In het Fobie Spreekuur komt al zijn kennis, kunde en professionaliteit in zeer geconcentreerde vorm tot zijn recht, door je in korte tijd van je sociale fobie af te helpen. Hij staat bekend als de meest succesvolle fobie expert van Nederland.

Hij is gecertificeerd NLP-coach en NLP trainer. Hij beheerst alle moderne effectieve methoden op het gebied en van fobieën, angsten, trauma en saboterende patronen.

Ervaringsdeskundig

Door zijn eigen burnout en openhartoperatie is hij zelf ervaringsdeskundig met burnout, trauma, sociale fobieën en angststoornissen. Hij weet precies wat jij nu doormaakt en gebruikt al zijn kennis en ervaring om je heel snel van je angsten af te helpen.

Veiligheid en integriteit zijn voor hem het hoogste goed.

Lees meer over onze verantwoorde methoden...