Jos Verheijden Fobie Coach

Jos Verheijden

Senior Fobie Trainer & Coach

Hoe je meer bereikt en meer energie krijgt!

Je doet enorm je best, maar het levert stress en spanning op. Hierdoor dreig je de controle kwijt te raken en achter de feiten aan te lopen. Je probeert  krampachtig vol te houden, maar je angsten worden steeds groter en energie raakt op. Zo gaat het niet langer!

Met mijn hulp doorbreek je oude patronen en kom je terug in je kracht. Je energie stijgt en je gaat weer genieten van je werk en je leven. Je komt in een flow waarin je meer bereikt dan je voor mogelijk houdt.

Jos Verheijden Fobie Coach

Jos Verheijden

Mijn naam is Jos Verheijden en ik heb persoonlijk ondervonden dat het effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen dé belangrijkste vaardigheid in het leven is. Ik heb er mijn vak van gemaakt en het lijkt me geweldig als ik jou ook kan inspireren om deze vaardigheid te ontwikkelen. Bekijk eens wat ik voor je kan betekenen.

Het is een hele klus om te leren hoe alles in elkaar steekt. Hoe je dingen effectief voor elkaar krijgt. Er zijn vele stromingen en methodieken die elkaar zowel ondersteunen als tegenspreken. Ik heb de belangrijkste bestudeerd, aangeleerd en op mezelf en anderen toegepast. Dit heeft me veel tijd en kruim gekost, maar hierdoor weet ik inmiddels wat wél en wat níet werkt.

Het voordeel voor jou is dat je jezelf een hoop tijd en moeite kunt besparen en je heel gericht aan jezelf kunt werken. Dit is wat ik met mijn coaching en training probeer te bereiken.

Jos Verheijden Fobie Coach

Ervaren, gedreven, resultaatgericht.

Cliënten waarderen het dat ik mijn vak versta en alle coaching-technieken beheers. Maar ook dat ze gebruik kunnen maken van mijn management ervaring in het bedrijfsleven. Mijn aanpak is vooral gericht op coaching en resultaten in het ´hier en nu´. Stel jezelf gerust de vraag hoe ik jóu kan ondersteunen in jóuw proces. Het gaat er immers om wat voor jóu het beste werkt.

Dit mag je van een senior coach verwachten.

Deelnemers aan het woord.

Veel mensen hebben als doel om hun problemen los te laten. Dat is echter slechts de eerste stap; het gaat er volgens mij om dat je weer vol in je werk en je leven kunt staan en alles bereikt wat je wilt. Dat is ook wat ik zelf nastreef.

Werk aan gezonde energie.

Door mijn unieke werkwijze laat je heel snel de onderliggende sturing van je issues los. Denk hierbij aan trauma’s, angsten, onzekerheden, overtuigingen en energie-vretende patronen. Tegelijk werk je aan je energie en bouw je nieuwe effectievere patronen op. Je verlegt je focus van oorzaken naar oplossingen.

Groei in krachtig leiderschap.

Daarnaast leer je hoe je zelfstandig verder gaat om actief in het NU te blijven. Het gevolg is dat je weer terug in flow komt. Dat je je doelen realiseert. Energie gévende patronen ontwikkelt. Weer vrij bent om te doen wat je wilt. Effectiever communiceert. In leiderschap groeit. De balans weer terug hebt.

Mijn coaching is voor ondernemende professionals.

Pragmatisch en hands-on

Mijn coaching en training zijn vooral heel pragmatisch en ‘hands-on’: Patronen doorbreken en stevig aan de slag met dingen waar je energie van krijgt. Hierdoor kom je snel in je kracht en ontwikkel je veerkracht en energie.

  


Angst gerelateerde issues

Als personal coach heb ik me gespecialiseerd in de effectieve aanpak van burn-out en sociale angsten. Beide hebben dezelfde brede basis als oorzaak. Beide zijn een extreme uiting van de thema’s waar alle mensen mee worstelen.

  

 

Groei in kracht en leiderschap

De meeste van mijn cliënten beseffen zich dat stress en bedreiging overal op de loer liggen en willen hun persoonlijke effectiviteit en leiderschap ontwikkelen. Door de juiste keuzes te maken zul je altijd in je kracht blijven.

 

 

Je gaat niet spitten, maar in het NU je angsten loslaten.

Coaching is in het NU

Het enige moment waarop je kunt veranderen is NU. Daarom werk je in coaching en training bijna uitsluitend in het NU. Dus geen gewroet in het verleden, geen oude koeien uit de sloot halen en geen gepsychologiseer. Het is mijn kracht om complexe problemen heel helder en luchtig te maken en tot de kern terug te brengen.

  

 

Oplossingsgerichte NLP

Gewoon heel praktisch in ‘het hier en nu’ je issues aanpakken. Mijn effectieve aanpak is gebaseerd op de allernieuwste neuro-wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Ik werk op basis van NLP en een oplossingsgerichte attitude. Ik houd niet van theoretische verhalen maar werk heel praktisch, pragmatisch, resultaat, en mensgericht.

 

 

We pakken het sámen aan

Hierdoor zul je in mijn training en coaching heel gericht in het NU veranderen en groeien. Stel jezelf gerust de vraag hoe ik jóu zou kunnen ondersteunen om je doelen te realiseren. We zullen het immers sámen moeten doen. Dit is mijn kracht en hier waarderen mijn cliënten me om. Vanuit jouw leerdoel oplossingsgericht aan de slag.

 

 

Jos Verheijden Fobie Coach

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Mijn professionele achtergrond

Ik heb een ruime management ervaring in het bedrijfsleven en een technische achtergrond. Mijn coaching is gericht op directe toepasbaarheid in je werk en leven. Ik gebruik veel humor en werk met mildheid aan serieuze thema’s.


Ik heb zelf vele trainingen en opleidingen gevolgd en blijf me constant bijscholen in het vak van coaching. Mijn aanpak is onder andere gebaseerd op NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken, Hypnose, Lichaamsgericht Werken, Ho’oponopono, EMDR, EFT, SMD en PLT. Ik gebruik al mijn kennis en ervaring om je heel gericht en snel te ondersteunen. Het gaat om jóu.


Mijn unieke werkwijze is mede gevormd door de Amerikaanse trainer John Overdurf. Hij is de allerbeste leraar als het gaat om conversationele (telefonische) hypnotische NLP technieken. Ik volgde vele trainingen bij hem.

Mijn persoonlijke achtergrond

Ik ben gecertificeerd NLP coach en heb bijna alle coaching-issues zélf ervaren. Ik ben in mijn werk en leven regelmatig zélf vastgelopen. Heb sociale angsten, burnout en hartoperaties gehad. Maar ik heb ook dingen voor elkaar gekregen die ik vooraf nooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb leren genieten van alles wat zich aandient. Lekker actief in het hier en nu en in flow blijven.


Thuis word ik liefdevol ondersteund door mijn vrouw. We zijn al ruim 38 jaar getrouwd en verblijven graag in het zonnige Spanje. We hebben samen één geweldige zoon. Deze prachtige thuisbasis geeft me alle vrijheid en ruimte om me volledig op mijn werk en missie te focussen.


Ik heb in 2001 mijn eigen bureau voor training en coaching Verheijden Consult opgericht. Ik ben altijd zelfstandig en als eenmanszaak blijven werken. Hierdoor ben ik vrij om altijd mijn eigen keuzes te maken.

Wat cliënten over Jos schrijven

Jos houdt het luchtig
Jos is een fijne trainer, qua persoon erg prettig, kundig en houdt ervan om zaken luchtig te houden. Dat is prettig in een traject waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf.
Annie
Annie, Manager
Jos is een pure vakman
Jos verstaat de kunst om de dingen luchtig te brengen, maar ondertussen wel helemaal bij je te laten landen. Jos is een vakman pur sang en een mooi mens!
Niels
Niels, directeur-eigenaar
Jos motiveert je
Geweldig hoe Jos met zijn rust en vakmanschap je weet te motiveren en je je eigen oplossingen laat vinden. Het is een mooi avontuur. Een hele goede investering in jezelf.
Mark
Marc, Software Engineer
Jos is een zeer bekwame trainer
Een cadeau voor mijzelf, deze training! Jos heb ik leren kennen als een ZEER bekwame trainer, zowel qua theorie als bij de oefeningen. Prettig dat je de theorie thuis leest en in de training oefent.
Karin
Karin, Teamleider

Enthousiaste professionals van o.a. deze bedrijven gingen je al voor:

Jos Verheijden klanten

Wil je de volledige aandacht van een specialist?

arrow_drop_up arrow_drop_down