Jos Verheijden Fobie Coach

Sociale Angst en Fobie

Zo voorkom je dat een sociale angst of fobie je leven verpest.

Je hebt een goede baan of bedrijf. Je bent betrokken, perfectionistisch en loyaal. Je wilt graag aansluiting vinden bij andere mensen en je werk goed doen.


Normaal zit je lekker in je vel, maar steeds vaker remt je sociale angst je af in je carrière en levensvreugde. Het is tijd voor een effectieve oplossing.

Je sociale angst wordt steeds erger

Je sociale fobie houdt je tegen om dingen te ondernemen. Jezelf te laten zien. Werkelijk tot bloei te komen en leuke relaties aan te gaan. Je moet jezelf steeds vaker over een drempel heen zetten en jezelf moed inspreken. Je doet zo verschrikkelijk je best en toch blijft die sociale fobie je parten spelen.

Je sluit je af en je trekt je vaker terug  

Het is logisch dat je jouw sociale fobie wilt wegstoppen. Niemand mag het zien. Maar daarmee ben je juist bezig om hem te verergeren. Je gaat steeds vaker bedenken hoe je situaties 'zonder kleerscheuren' kunt overleven. Maar hoe meer je er mee bezig bent, hoe heftiger het wordt. Je wordt steeds onzekerder.

Wat doe je:  Zo doorgaan of leren wat wél werkt?

Natuurlijk is het niet makkelijk om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Maar hoe ver wil je nog afzakken voordat je de stap neemt?


Ik weet uit eigen ervaring, dat hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt om ervan af te komen.

 

Ik heb me als professionele senior coach volledig gespecialiseerd in de effectieve aanpak van complexe sociale angsten en burn-out.


Je herkent mijn jarenlange ervaring als professionele senior coach terug in alle facetten van mijn training en coaching.

 

Jos Verheijden Fobie Coach

Meer bereiken in minder tijd.

Je bent directeur, zelfstandige of professional met veel verantwoordelijkheids-gevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen om in je kracht te blijven. Dat kost  energie en het gaat ten koste van jezelf, je werk en je geluk.


Je sociale angst of fobie remt je steeds meer af.


Je kunt niet laten zien wat je kunt. Het is nu tijd om in te grijpen, maar dan wel professioneel, veilig en vertrouwd. Je komt beter in je vel te zitten. Je gaat  jezelf ontplooien en jezelf volledig laten zien.

Ik help je  jouw sociale fobie definitief loslaten.

Een sociale angst of fobie (spreekangst, blozen, zweten, trillen, verstijven bij voorstelrondjes, dichtslaan bij vergaderingen) ontstaat in je jeugd.


Het komt voort uit: Vervelende gebeurtenissen, pesten, matig zelfbeeld, lage eigenwaarde, lage assertiviteit,  onzekerheid of een moeilijke jeugd.

 

Ik kan me voorstellen dat je bang bent dat je hier nooit meer van af komt. Maar dat is niet nodig, want we gaan het samen aanpakken.


Je gaat je persoonlijkheid ontwikkelen en je pakt zowel de oorzaak als de angst voor de angst aan. Je wordt zelfverzekerder en assertiever.

 

Jos Verheijden Fobie Coach

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Zo pakken we het aan

In Coaching en Training werk je heel gericht aan de oorzaak en het herstel van je sociale angst. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. 

Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past. 

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. 

Afhankelijk van je behoefte combineer je jouw training met individuele fobie coaching. 

Training-Coaching 3.0

Het rendement van training en coaching wordt enorm verhoogd als je een combinatie maakt van professionele cursussen, live oefensessies en individuele fobie coaching. 

De live groep sessies in de Lead2Flow Academy zijn op vaste tijden. De cursussen volg je als je tijd, energie en zin hebt. De individuele sessies fobie coaching plan je in overleg met mij in. 

Ps. Als voor jou alleen de beste goed genoeg is:
Ik verzorg alle coaching en training zélf!

Wil je samen met anderen in een groepstraining aan jezelf werken?

Met mijn persoonlijke aanpak herstel je definitief van je sociale fobie en word je assertief en vrij. Je leert hoe je met positieve energie alle uitdagingen ontspannen aanpakt en in flow komt.

Klik hieronder en lees meer over: 

Wil je zelfstandig in je eigen tijd en tempo je sociale angst loslaten?

Met mijn professionele online cursus pak je de oorzaak van je sociale angst aan en leer je methoden om je fobie definitief los te laten. Je leert hoe je alles moeiteloos voor elkaar krijgt. 

Klik hieronder en lees meer over:

Wil je via individuele coaching  veilig en snel resultaat bereiken?

Met mijn Fobie Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren. Je pakt de oorzaak van je sociale angst aan en je neemt de controle terug. 

Klik hieronder en lees meer over: 

arrow_drop_up arrow_drop_down