Tevreden klanten die jou voorgingen

Hieronder vind je enkele typische reacties van de vele tevreden klanten:

“Voor mij was deze cursus precies wat ik zocht in die fase van mijn leven. Door zware familiale turbulenties (dubbel overlijden waaronder een doodslag door een goede bekende) was ik even tot op het bot van de kaart en voelde mij in een soort van 'slachtofferkant' gesodemieterd waar ik niet wilde zijn maar ook niet meteen op eigen kracht uitgeraakte. Gevoelens van woede, verdriet, onmacht overheersten mijn denken en voelen en zogen alle energie en levensvreugde uit mij. Door deze cursus online te volgen, op mijn eigen tempo, voelde ik mij héél snel opnieuw in mijn kracht komen, kon ik negatieve emoties loslaten en vond ik mezelf terug.”
Anja  (Persoonlijke Kracht Online)

“In april 2009 zat ik er echt doorheen door o.a. assertiviteitsproblemen op het werk. Ik zou daar weggaan en wilde niet bij een volgende werkgever weer in een zelfde negatieve spiraal terecht komen. Het was tijd om aktie te ondernemen. Vandaar dat ik mij bij Jos Verheijden heb ingeschreven. De kosten voor de cursus heb ik er meer dan uitgehaald. Ik sta inmiddels mijn mannetje op het werk en ook prive heeft het me een enorme boost gegeven. Ik ben er op alle fronten op vooruit gegaan. Zou haast willen zeggen dat ik nu een ander mens ben. Lichter en met minder zorgen. Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden want ook mensen die geen last hebben van bijvoorbeeld assertiviteitsproblemen maar andere problemen hebben (ik had een mede cursist die van zijn hoogtevrees af wilde en een ander die presentatie angst had zijn allemaal goed geholpen door deze cursus. ”
Irene  (Persoonlijke Kracht)

"Het was zo'n enorme geruststelling en een gevoel van erkenning toen je me in ons eerste gesprek uitlegde dat mijn pleinvrees feitelijk een burnout was en ontstaan was door mijn werk (ik weet nu ook dat ik het natuurlijk zelf veroorzaakt heb).
Fijn dat ik er ook al zo snel van hersteld ben. Ik vond de combinatie van de coaching en het thuis werken in mijn burnout werkboek heel plezierig.
Zo bleef ik tenminste zelf verantwoordelijk en aan de bal voor mijn eigen herstel. Nogmaals heel erg bedankt."
Sandra  (Personal Coaching)

"Een fijne training die voor iedereen toegankelijk is. Ik heb de training gevolgd, omdat ik vast zat in mijn leven en niet meer zo goed wist welke kant ik op wilde. De methode die geboden wordt, is er eentje die je makkelijk zelf kunt toepassen en hierdoor ben je niet afhankelijk van therapeuten of andere derden voor begeleiding. Veel van mijn leerdoelen zijn gedurende de training al bereikt. Aan de rest wordt nog gewerkt, want wat je in de training leert is iets wat je je hele leven kan blijven toepassen. Deze training is een aanrader voor iedereen!”
Sandra  (Persoonlijke Kracht Online)

“Ik vond het een hele goede cursus. Ik heb veel handvatten aangereikt gekregen om het dagelijkse leven mee in te gaan. Vooral inzicht in je eigen denkpatroon en het daaruit voortvloeiend gedrag. Ik wist na het volgen van deze cursus hoe bepaalde denkpatronen en je gedrag ontstaan. Als je dat weet, kun je ermee aan de slag. Ik accepteer en respecteer mezelf nu veel en veel meer, waardoor het leven op zich prettiger is; je staat meer ontspannen in het leven en laat je niet zomaar door een ander negatief beïnvloeden. Ik wil iedereen zeggen die moeite heeft met zelfacceptatie, negatieve gevoelens, enz.: BLIJF ER NIET MEE RONDLOPEN!! HET HOEFT NIET!!! Jíj bent de moeite waard, jíj mag zijn zoals je bent! Oefening baart kunst, maar je zult merken dat je na verloop van tijd steeds meer relaxed in het leven staat!”
Jan-Willem  (Persoonlijke Kracht)

Hallo Jos,
"Het is ongelooflijk, maar het lijkt te werken.
Ik ben al meer dan een week Valdispert-vrij, en heb verschillende presentaties gegeven die zeer goed gingen."
Richard  (Personal Coaching)

“Overzichtelijk structuur, duidelijke uitleg en voorbeelden, helder wat de doelen zijn en wat de bedoeling in de lessen is. Geeft je moed en vertrouwen in wat je wilt bereiken”
Maike  (Persoonlijke Kracht Online)

“De training persoonlijke kracht is een echte aanrader. Zowel zakelijk als privé heb ik hier veel voordelen van ondervonden. De training is lekker kort en wordt in kleine groepen gegeven op een ontspannen en gezellige locatie. Voor iedereen die af en toe niet lekker in zijn vel zit (om welke reden dan ook) kan deze training uitkomst bieden. Het sterkt je zelfvertrouwen waardoor je ook naar de buitenwereld anders reageert. Te veel mensen houden teveel rekening met alles en iedereen en niet voldoende met wat ze zelf willen. Deze training heeft dit voor mij volledig veranderd.”
Ivonne  (Persoonlijke Kracht)

“Het was een heldere maar zeker een leerzame cursus waar ik veel van heb geleerd en meer mezelf ben geworden.”
Karel  (Persoonlijke Kracht Online)

"Aanleiding voor de cursus Persoonlijke Kracht Online was mijn burn out.
• Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen. Dat ik dat mag doen zonder me schuldig te voelen (of het verdiend te hebben door hard te werken).
• Mijn huidige partner (ook weduwnaar) en ik leven in het hier en nu (het leven kan immers zomaar over zijn) en genieten samen van mooie dingen en momenten. We reizen samen, doen leuke dingen samen.
• Ik heb geleerd dat ik in mijn eentje niet kan doen wat we -voor het overlijden van mijn man- samen deden. Dit heb ik geprobeerd om de pijn van mijn kinderen op proberen te vangen. Ik zie nu dat dit niet haalbaar is en ten koste ging van mezelf. Ik heb hierdoor ook naar de kinderen nee leren zeggen.
• Ik heb geleerd op te komen voor mezelf tav (schoon-) familie en vrienden. Energieslurpende relaties ben ik gestopt of zitten in een veranderingsproces, waarbij ik geleerd heb vanuit een positieve houding en met mildheid hiernaar te kijken.
• Ik start komende maand mijn werkzaamheden weer op in mijn werk als leidinggevende. Heb het doel weer intuitief te gaan leiden/coachen. Wil hierop vertrouwen en wil vertrouwen dat ik dat (weer) kan (was dit grotendeels kwijtgeraakt door onzekerheid en werkdruk).
• Ik heb huishoudelijke hulp uitgebreid en nu ook hulp van een tuinman.
Ik heb de cursus al vele malen aanbevolen aan mensen, omdat ik ook werkelijk enthousiast ben!"
Gerrie  (Persoonlijke Kracht Online)

"Ik wilde je even laten dat het met de training goed gaat. Ik heb vooral aan ho'oponopono en aan de gezond slank methode heel veel gehad. Voor m'n gevoel braken deze twee methoden de laatste negatieve resten van mijn onderbewuste af.
Nu denk ik vaak: 'wow, ik ben de moeite waard, ik ben waardevol, ik mag er zijn en ik mag zijn wie ik ben'. Telkens als ik iets voel, denk ik aan die 4 waarden.
Echt, vooral de laatste weken gaat het met sprongen vooruit. Gewoon jezelf zijn, fantastisch!"
Jan  (Persoonlijke Kracht)

"Heel apart om je zo op de computer te zien. Ik dacht echt dat ik iets speciaals had en dat mijn sociale fobie echt de heftigste van de hele wereld was.
Toen je in het begin vertelde dat het allemaal wel meevalt, dacht ik nog 'die heeft makkelijk kletsen', maar toen ik hoorde dat je zelf ook al die angsten hebt gehad, gaf dat wel opluchting.
Ik snap achteraf nog steeds niet hoe je me het vertrouwen hebt kunnen geven om thuis zelf achter de computer mijn sociale fobie los te laten.
Maar ja, het ging eigenlijk heel makkelijk en ik ben heel blij dat ik er nu van af ben."
Ans (Persoonlijke Kracht Online)

"Vanwege mijn spreekangst heb ik de training Persoonlijke Kracht bij je gevolgd.
Ik moet even mijn blijdschap delen. Daarom stuur ik even een héél klein mailtje om je te laten weten dat ik vandaag een presentatie heb gegeven, I did it I did it, I did it!
En het ging goed, niet dat ik al een prachtig verhaal heb afgestoken, maar ik ben bij mezelf gebleven. Geen lichamelijke ongemakken, geen onzekerheid, beetje gezonde spanning.
Heerlijk! Kijk nu alweer uit naar een volgende presentatie.
Mijn collega's verbazen zich iedere keer over mijn ontspannen houding. Maar zo voelt het ook. Het is net of ik weer van alles mag genieten.
De spreekangst bleek veel dieper te zitten dan ik ooit had kunnen bedenken. Achteraf kan ik wel zeggen dat het in alle facetten van mijn leven doorwerkte.
Ik ben vrij en voel me krachtig."
Carla  (Persoonlijke Kracht)